Blogg genom FLL

Genom FLL har vi en lagsida och en blogg. På lagsidan kan ni hitta en lagbild, rubriker på blogginlägg samt vilka som är våra sponsorer.
 
Än så länge är våra sponsorer Möller Bil, FannaExpo, UA-montage och Fitness24Seven. Vill du sponsra oss så skriv i kommentarsfältet så tar vi kontakt.
 
Lagsidan hittar ni genom att klicka här :)
 
Välkommen dit!

FLL lektion 3!

Nu är det lektions dag 3 och vi jobbar på med våra uppdrag!
Marknadsföring: De ringer till olika företag och letar efter sponsorer!
  De köper in sig hos olika företag och hoppas på de bästa.
Vi har fått mycket bra sponsorer på kort tid.
Teknikgruppen: De jobbar på bra och har klarat några utmaningar de själva dokumenterar vad de gör/har gjort.
// Clara och Nora

FLL, Lektion 2

Marknadsföring: De har samarbetat ganska bra, de har kommunicerat med varandra.  De har fått några som vill sponsra oss. De företagen vill sponsra med; Klistermärken, vattenflaskor, kuponger, gamla saker och pengar. Bland privat personer önskar de allt möjligt! I montern kommer de visa reklam för företagen och visa produkterna de har sponsrat med de kommer även lotta ut produkter i ett lotteri! Företagen har varit ganska trevliga i telefonen.
 
Teknikgruppen: De ska programera robotarna så de funkar till tävlingen. Försöka göra uppdragen och jobba med att få programmeringarna rätt. Det är många som tycker det är svårt att programera men de försöker hjälpa varandra så de förstår. De håller på att lära sig dataprogramet. De progamerar större program en förut. De har börjat programera på ett bättre sätt!
Visa fler inlägg